Zoek

“Met name op school ging het drastisch mis met ons kind. Hij had veel conflicten met andere kinderen en de leerkrachten. Ouders gingen ook over hem klagen.”

Met name op school ging het drastisch mis met ons kind. Hij had veel conflicten met andere kinderen en de leerkrachten. Ouders gingen ook over hem klagen. Terwijl het van nature een heel zachtaardige en leuke jongen is. Vreselijk frustrerend voor hem en voor ons als ouders. Mede door de training van Camiel heeft hij de goede draad weer weten op te pakken.

Hij heeft anders met kritiek en pesterijen om leren gaan en hij heeft meer geleerd over zijn eigen pestgedrag. Omdat er in zo’n groep ook van alles gebeurt, kan er direct worden ingehaakt op emoties en reacties. Dat alles in de vorm van sport en spel, voor kinderen een hele tastbare manier. Het feit dat van hem zelf verwacht werd dat hij er in de praktijk mee aan de slag zou gaan, heeft hem op het goede spoor gekregen. Ik ben erg enthousiast en kan deze training dan ook echt aanbevelen!

Jeannette van der Lecq