Vraag direct een GRATIS proefles aan!


Over Camiel van Hoegee


Camiel_van_Hoegee_6188_kleiSinds 2004 begeleid ik vanuit mijn eigen trainingsbureau ShoShin kinderen, tieners en volwassenen in weerbaarheid, sociale vaardigheden, omgaan met agressie en emotie-/agressieregulatie. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in coaching van daders van geweld en in speciaal onderwijs (SBO, ZMLK, praktijkonderwijs).

Voordat ik ShoShin begon, heb ik bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) gewerkt en daar diverse docentenopleidingen en methodieken op het gebied van fysiek-mentale weerbaarheid vormgegeven en opgezet. Deze zijn inmiddels door verschillende ROC’s en Hogescholen overgenomen en geïmplementeerd in het opleidingscurriculum. Inmiddels ben ik ook in Zuid-Afrika actief, als gastdocent aan de Universiteit van Stellenbosch als opleider voor de opleiding docent weerbaarheid voor gehandicapten (project via RESPO en Lydia Zijdel Foundation).

Naast mijn werk doe ik veel aan ‘zachte krijgskunsten’ (zoals tai-chi, chi qong). Daarnaast heb ik karate op topniveau beoefend (Nederlandse selectie, Nederlands kampioen in 2005). Daar heb ik ook les in heb gegeven. Voor sommige kinderen en volwassenen werkt deze achtergrond extra aantrekkelijk.

Ik ben tevens bestuurslid van de Lydia Zijdel Foundation, een stichting die zich inzet om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap via sport en spel in hun kracht te zetten en te emanciperen.

Vanuit deze combinatie, mijn ervaringen bij NISB, methodieken en opleidingen ontwikkelen en krijgskunsten heb ik al veel mensen begeleid en geef ik veel trainingen en coaching aan zowel particulieren als professionals.

Bekijk het profiel van Camiel op Pinterest.

LinkedIn-profiel van Camiel van Hoegee weergevenProfiel van Camiel van Hoegee weergeven

We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken. Ik wil hier meer van weten...