Vraag direct een GRATIS proefles aan!


Karate

Deze op karate gebaseerde training is een zeer geschikte manier om jongens en meiden kennis te laten maken met krijgskunsten (‘Martial Arts’).

Krijgskunst als zelfverdediging

Bij karate staat de ongewapende strijd centraal. Je leert jezelf te verdedigen tegen 1 of meerdere tegenstanders. Het is een zeer complete gevechtskunst. Je leert namelijk naast de weringen, stoten, slagen en trappen ook werptechnieken, klemmen en bevrijdingen. Soms maken we een uitstapje naar kyusho-jitsu (toepassing van drukpunten in zelfverdediging) of andere vormen van zelfverdediging en gewapende en ongewapende krijgskunst.
Er kunnen tevens examens gedaan worden (indien gewenst).

Weg naar volwassenheid: de kunst van het krijgen vereist inzicht, strategie en vaardigheid.

Tieners willen zichzelf ontdekken, bewijzen, successen boeken en slagen in het leven. De wens om jezelf te leren verdedigen is er vaak ook zo een. Dit is een prima eerste opstap om karate te gaan beoefenen. Echter al snel gaan ze ontdekken dat er meer is en dat karate een soort model voor de wereld kan zijn. Door karate te beoefenen leren ze wie ze zijn, wie ze willen worden en wordt een duidelijker toekomstplaatje opgebouwd. Af en toe fluister ik jongens en meiden wel eens iets in om ze in de goede richting te zetten. Dit is een essentieel onderdeel van de training zoals die ik die geef. Ik heb vaak contact met school, ouders en eventueel hulpverlening.

Ieder kind in de middelbare schoolleeftijd is van harte welkom. Ook kinderen die iets meer aandacht nodig hebben.

Bekijk het rooster voor de huidige lestijden

We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken. Ik wil hier meer van weten...