Vraag direct een GRATIS proefles aan!


Geeft vertrouwen en zelfstandigheid

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de goede zorgen en de superleuke (wat ik van mijn zoon heb begrepen) training. Hij heeft er echt wat aan gehad en is de afgelopen weken weer een stukje ‘groter’ geworden. Het was niet altijd makkelijk, zal het ook nu niet ineens worden, maar je hebt hem, en ons wel aan het denken gezet. Ik hoop dat de training hem enorm gaat helpen voor nu en in de toekomst. Wij zullen als ouders uiteraard daar hem in begeleiden en zoveel mogelijk helpen met jouw tips in ons achterhoofd. Nogmaals dank!
Een dikke 9! Camiel is een fijne zeer professionele trainer, voelt kinderen goed aan en geeft ze vertrouwen en zelfstandigheid. Onze zoon is ‘gegroeid’ tijdens de training en daarmee wij als ouders ook.


We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken. Ik wil hier meer van weten...